logo
products

عمده فروشی مواد اولیه لوازم آرایشی پودر اکتوین برای مراقبت از پوست Cas 96702-03--3 پودر اکتوین 99 درجه آرایشی

اطلاعات پایه
محل منبع: چین
نام تجاری: Tonking
گواهی: ISO, HACCP, Kosher, Halal
شماره مدل: پودر TK-Ectoin
مقدار حداقل تعداد سفارش: 1
جزئیات بسته بندی: 1 کیلوگرم / کیسه، یا به عنوان درخواست شما
شرایط پرداخت: T/T، وسترن یونیون
قابلیت ارائه: 2000
اطلاعات تکمیلی
ظاهر: پودر سفید مشخصات: 99%
درجه: درجه آرایشی و بهداشتی شماره CAS: 96702-03-3
برنامه: مراقبت از پوست، لوازم آرایشی ماندگاری: 2 سال

توضیحات محصول

عمده فروشی مواد اولیه لوازم آرایشی پودر اکتوین برای مراقبت از پوست Cas 96702-03--3 پودر اکتوین 99 درجه آرایشی


پودر اکتوین چیست؟


اکتوین(همچنین به عنواناکتوین) یک مشتق آمینو اسید چرخه ای طبیعی با وزن مولکولی کم با فرمول شیمیایی C6H10N2O2 و وزن مولکولی حدود 142.2 g/mol است. It is classified as a "compatible solute" or "extremolyte" – a protective molecule produced by halophilic (salt-loving) bacteria such as Halomonas elongata to survive extreme environmental conditions like high salinity، نوسانات دما، اشعه UV و خشکی.

اکتون به صورت یک پودر بلوری سفید با محلول پذیری بالا در آب (تا 560 میلی گرم در میلی لیتر) ظاهر می شود و از نظر شیمیایی پایدار، بیولوژیکی بی اثر و غیر سمی است


نام محصول
پودر اکتوین
ظاهر
پودر سفید
درجه
مواد آرایشی
مشخصات
99 درصد
درخواست
مراقبت از پوست، لوازم آرایشی
مدت زمان نگهداری
دو سال


استفاده از پودر اکتوین


1حفاظت از پوست و ضد پیری (آبیجینگی)
2مراقبت های بینی و تنفسی
3مراقبت از چشم
4مراقبت از دهان (آلرژی درمان)
5کاربردهای آزمایشگاهی و بیوتکنولوژی



اطلاعات تماس
Shelly Zhu

شماره تلفن : +8615229320907

واتساپ : +8613619217035